Home

Zaterdag 31 augustus is het zover: de VolecoBEACH Slotdag !!

De slotdag is bedoeld voor alle leden van VolecoBEACH en zal beginnen met een KBSS toernooi in de ochtend, gevolgd door een middagtoernooi voor de jeugd vanaf 13 jaar en de senioren. De dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue.

KBSS-jeugd
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls van de KBSS trainingsgroepen zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. Het toernooi gaat alleen door bij voldoende animo, dus meld je aan!

VolecoBEACH seniorleden en jeugdleden > 13
Het middagtoernooi voor seniorleden en de andere jeugdleden zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur.
Trommel je VolecoBEACH vrienden op en schrijf je in! Als je geen team op de been kan krijgen, maar toch mee wilt doen, dan kan dit ook. Geef je dan op als individu.

Aanmelden
Opgeven kan door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vermeld daarbij de namen van alle teamleden.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue is heel simpel. Geef bij je aanmelding aan het aantal personen dat je wil opgeven, met de namen erbij.

Kosten

  • Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
  • Barbecue volwassenen : €12,50
  • Barbecue kinderen (t/m 12 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk woensdag 28 augustus, want daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo
zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken

Op vrijdag 5 juli organiseert VolecoBEACH een KBSS beach toernooi voor de jeugd in Lekkerkerk (Weidelaan 55 te Lekkerkerk). Het toernooi vindt plaats tussen 16:30 en circa 18:30/19:00 (afhankelijk van het aantal deelnemers). Graag 15 minuten voor aanvang melden bij de wedstrijdtafel op de velden. Voor alle niveaus is er wel een tegenstander dus schrijf je snel in!

Inschrijven kan tot 30 minuten voor aanvang van het toernooi. Maar liefst even inschrijven via de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat we ongeveer weten hoeveel teams er mee doen.

KBSSlogokleuroutline1

In verband met de hevige regenval zullen de trainingen op woensdag 12 juni helaas niet doorgaan.

IMG 20190612 153915

Update: de trainingsgroepen zijn VOL.
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Vragen hierover kunnen gemaild worden naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Het beachvolleybal seizoen komt er aan.

Schrijf je snel in !!!VOLECOfinalZondertekst

Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 8 mei 2019 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Alle trainingen worden geleid door Remko Kenter. Een zeer ervaren trainer uit Sliedrecht, zowel op het gebied van beach als zaal volleybal. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Daarnaast is er op vrijdag 17 mei een speciale beach clinic die je niet mag missen. Details volgen later. Dus leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar voor het komende beach seizoen!

Er worden elk weekend heel veel leuke beachvolleybaltoernooien georganiseerd in Nederland.
Aanmelden en meedoen gaat op eigen initiatief. Informatie hierover lees je op :