Home

Jeugdleden
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. (mits voldoende aanmeldingen)
Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Seniorleden
Het middagtoernooi voor de senioren zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de oudste jeugd hier eventueel aan toegevoegd. Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue kan ook met het inschrijfformulier

Kosten
• Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
• Barbecue volwassenen : €10,00
• Barbecue kinderen (t/m 11 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk dinsdag 28 augustus, daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken!

We kunnen op de dag zelf nog wat extra hulp gebruiken. Meld je hiervoor aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ook vragen en/of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VolecoBEACH organiseert ook dit jaar weer een bedrijventoernooi op het sportpark Weydehoeck, Weidelaan 55 te Lekkerkerk.

Opzet
We spelen 4 tegen 4, deelname is voor alle niveaus. Een team mag ook uit meer deelnemers bestaan, maar er staan maximaal 4 spelers in het veld. Ook deze editie hopen we buiten op het terras te kunnen genieten van een drankje!

Datum/Tijd
Het toernooi vindt op vrijdagavond 31 augustus 2018 plaats.
Vanaf 18.30 uur is er gelegenheid om je om te kleden en lekker in te spelen. Het toernooi begint vervolgens rond 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Er is
douchegelegenheid na het toernooi. We kunnen in het donker gewoon doorspelen, de accommodatie heeft voldoende kunstlicht.

Deelnamekosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team.
Het aantal deelnemers per team is (minimaal) vier. Eventuele extra deelnemers betalen € 10,00 per persoon.

Meedoen?
Zin om mee te doen? Vorm dan een team en schrijf je in vóór woensdag 22 augustus via het inschrijfformulier.
Als er veel animo is in je bedrijf, kun je uiteraard ook met twee teams inschrijven.

announcement iconOp zaterdag 7 juli 2018 vindt het senioren beachvolleybaltoernooi weer plaats op de beachvelden van VolecoBEACH in Lekkerkerk. Er wordt op verschillende niveaus om de hoogste eer gestreden. 

Tweetallen, vanaf 15 jaar, kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de volgende niveaus:
- Heren Hoog vanaf 2e klasse
- Heren Laag t/m 2e klasse
- Dames Hoog vanaf 2e klasse
- Dames Laag t/m 2e klasse
- Recreanten

Notes
De training van groep 2 en groep 3 wordt eenmalig verschoven naar de donderdag.
Woensdag 27 juni wordt Donderdag 28 juni, zelfde tijden.

Groep 1 traint gewoon op woensdag van 17.00-18.30 uur.

Er worden elk weekend heel veel leuke beachvolleybaltoernooien georganiseerd in Nederland.
Aanmelden en meedoen gaat op eigen initiatief. Informatie hierover lees je op :