Beach Volleyball Circuit

Let’s go to the beach! Van mei tot en met augustus wordt ook deze zomer het Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Doe mee! Voor ieder niveau worden er toernooien georganiseerd in verschillende categorieën. Het Beach Volleyball Circuit reist door heel Nederland.  

Sportief ontspannen op het strand, dat is waar het Beach Volleyball Circuit voor staat. Zelf meespelen of lekker loungen met een drankje in de zon. Het kan allemaal. Het Beach Volleyball Circuit is er voor iedereen. Voor de meest ervaren spelers en voor volleyballers die nog nooit op het stand hebben gespeeld worden toernooien georganiseerd. De kosten? Voor € 10,- per persoon doe je al mee aan de één van de 4x4 toernooien.

Teams die aan meerdere toernooien meedoen strijden automatisch mee om de Beach Volleyball Ranking, waarin de beste resultaten van alle teams worden bijgehouden en mooie prijzen zijn te winnen. Nog nooit gevolleybald op het strand? Op verschillende locaties worden Beachvolley Basics clinics georganiseerd, waar je onder professionele begeleiding de beginselen van het spelletje leert zodat je snel zelf aan de slag kunt. Voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen vinden op een aantal zondagen de Afternoon toernooien plaats.

Voor meer informatie of om je direct met jouw team aan te melden ga je naar: www.beachvolley.nl