Junior Beach Circuit

Ben jij tussen de 11 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Kalender
De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats. In 2017 vinden er in totaal 52 toernooien door heel Nederland plaats. Klik hier voor een overzicht van de toernooien.

Inschrijven
Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: <13, <15, <17 en <19 jaar. 

Klik hier voor de link naar het inschrijfformulier.

Ranking  
Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen.  Aan de hand van deze punten wordt er individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn. Vanaf dit beachseizoen kun je op alle toernooien, ook in andere regio's, rankingpunten verdienen. 

De actuele ranking staat op de Nevobo site http://www.volleybal.nl/jbc

Junior Beachcircuit Finals 
De afsluiting van het Junior Beachcircuit zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio's mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals. Hier wordt er gekeken naar de spelers/teams met de beste ranking (beste 4 resultaten).  

Junior Beach Circuit bij VolecoBEACH

Bij VolecoBEACH wordt het toernooi op zaterdag 17 juni (<13, <15) en zondag 18 juni (<17) georganiseerd.

De inschrijfperiode sluit op woensdagavond 14 juni, we gaan op donderdag 15 juni de definitieve planning maken.
Concept planning:
zaterdagochtend: Mix <13 en Jongens <15
zaterdagmiddag:  Meisjes <15
zondagochtend:  Jongens en Meisjes <17
Afhankelijk van het definitieve aantal aanmeldingen voor de verschillende categorieën zal de planning eventueel nog worden aangepast.