KBSS toernooi

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar worden er diverse toernooien georganiseerd door beachverenigingen in regio Zuid.
De kinderen bij VolecoBEACH krijgen het beachvolleyballen volgens de KBSS methode aangeleerd. Het VolecoBEACH-toernooi zal ook volgens de KBSS regels worden gespeeld. Er zijn ook verenigingen die beachvolleybaltoernooien organiseren volgens de CMV regels zoals deze in de zaal worden gehanteerd.

KBSS toernooi bij VolecoBEACH
Bij VolecoBEACH wordt het KBSS-toernooi op zaterdag 9 juni georganiseerd. De KBSS jeugd van VolecoBEACH wordt verwacht aanwezig te zijn. Kun je deze datum niet dan dien je je vóór 2 juni per mail af te melden, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Toernooien spelen is ook voor jonge kinderen heel leuk. We adviseren dan ook om meerdere toernooien te spelen. Je kunt binnenkort hier terugvinden welke toernooidata en -locaties er nog meer zijn.

Inschrijven
info volgt

KBSS toernooien kalender
Op initiatief van Kadijk Beach werken de beachvolleybal-verenigingen in de regio samen aan de KBSS toernooien. Dit betekent dat je mee kunt doen met toernooien in Dordrecht, Werkendam, Groot-Ammers, Lekkerkerk, en nog meer plaatsen. En, dit betekent dat teams van andere verengingen op 9 juni bij ons mee kunnen doen.

De agenda zoals deze nu bekend is, staat hieronder.