Slotdag

Zaterdag 1 september 2018 is het zover: de VolecoBEACH Slotdag !!

De slotdag is bedoeld voor alle leden van VolecoBEACH en zal beginnen met een Jeugdtoernooi in de ochtend, gevolgd door een middagtoernooi voor de oudere jeugd en de senioren. De dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue.

Jeugdleden
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. (mits voldoende aanmeldingen)
Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Seniorleden
Het middagtoernooi voor de senioren zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de oudste jeugd hier eventueel aan toegevoegd. Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue kan ook met het inschrijfformulier

Kosten
• Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
• Barbecue volwassenen : €10,00
• Barbecue kinderen (t/m 11 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk dinsdag 28 augustus, daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken!

We kunnen op de dag zelf nog wat extra hulp gebruiken. Meld je hiervoor aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ook vragen en/of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.