Nieuwsarchief

Update: de trainingsgroepen zijn VOL.
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Vragen hierover kunnen gemaild worden naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Het beachvolleybal seizoen komt er aan.

Schrijf je snel in !!!VOLECOfinalZondertekst

Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 8 mei 2019 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Alle trainingen worden geleid door Remko Kenter. Een zeer ervaren trainer uit Sliedrecht, zowel op het gebied van beach als zaal volleybal. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Daarnaast is er op vrijdag 17 mei een speciale beach clinic die je niet mag missen. Details volgen later. Dus leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar voor het komende beach seizoen!

Jeugd 7 - 12 jaar

De jeugdspelers en -speelsters van 7 t/m 12 jaar, die volgens de Cool Moves Volleybal (CMV) methode volleybal leren, kunnen deze zomer de zaal verruilen voor de zandbak en doorgaan met beachvolleybal. Maar ook als je nog nooit hebt gevolleybald is dit de ideale methode om te starten met deze stoere buitensport. De leermethode waarvan in het zand gebruik gemaakt wordt, is het Kadijk Beachvolleybal Start System (KBSS). Je kunt er voor kiezen om alleen te trainen, maar ook de toernooien, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt, zijn erg leuk.

Trainingsdag:   woensdag
Trainingstijd:    17.00-18.30 uur

Jeugd 12 - 18 jaar

Jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar kunnen deze zomer beachvolleyballen en van goed opgeleide trainers training krijgen. De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en/of beachvolleybal ervaring.

Naast de trainingen kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan het Junior Beach Circuit (JBC). Op diverse locaties in Nederland worden JBC toernooien georganiseerd. Je speelt dan tegen jongens of meisjes uit jouw leeftijdscategorie. De 4 beste teams uit elke regio plaatsen zich voor de Beach Finals op het strand van Scheveningen.

Trainingsdag:     woensdag
Trainingstijd:      18.30-20.00 uur of  20.00-21.30 uur

Jong Volwassenen

De trainingsgroep 'Jong Volwassenen' is bedoeld voor beachvolleyballers ouder dan 18, die hun beachvolleybaltechnieken willen verbeteren. Voor deze groep wordt in Nederland op diverse stranden het Summer Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Dit toernooi is voor laag, midden en hoog niveau, mixteams, 2 tegen 2, 3 tegen 3 of 4 tegen 4.  

Trainingsdag:   woensdag
Trainingstijd:    20.00-21.30 uur

Inschrijven

Inschrijven voor de beachvolleybaltrainingen bij VolecoBEACH kan digitaal via de website www.volecobeach.nl of Klik hier voor het inschrijfformulier

Lidmaatschap VolecoBEACH
Als je in 2018 trainingslid was en als je niet hebt opgezegd, dan gaan we er vanuit dat je ook dit jaar komt trainen.
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Afmelden moest dus officieel voor 1 januari 2019. Omdat we vinden dat iedereen op basis van de nieuwe plannen zijn keuze moet kunnen maken hanteren we een uiterste afmelddatum van 1 mei. Afmelden per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Afmelden na deze datum betekent dat je lid blijft t/m 31-12-2019 en dan zal het basislidmaatschap worden berekend.

Contributie 2019
Basislidmaatschap + 1 training :    € 25,00 + € 17,50

Meer informatie en vragen
Kijk voor alle informatie op de website www.volecobeach.nl of stel je vraag per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jeugdleden
Het slottoernooi voor onze beachboys & -girls zal plaatsvinden van 9:30 tot circa 12:00 uur. (mits voldoende aanmeldingen)
Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Seniorleden
Het middagtoernooi voor de senioren zal plaatsvinden van 12:30 tot circa 17:30 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de oudste jeugd hier eventueel aan toegevoegd. Opgeven kan door dit inschrijfformulier in te vullen.

Barbecue
Aansluitend aan het middagtoernooi zal ’s avonds de barbecue plaatsvinden. Bij de barbecue zijn introducés natuurlijk van harte welkom. Dus neem je kinderen, je ouders, je vriend of vriendin gezellig mee. Opgeven voor de barbecue kan ook met het inschrijfformulier

Kosten
• Inschrijfgeld toernooi : € 0,00
• Barbecue volwassenen : €10,00
• Barbecue kinderen (t/m 11 jaar) : € 5,00

Opgeven voor het toernooi en/of de barbecue kan tot uiterlijk dinsdag 28 augustus, daarna wordt het programma gemaakt en het eten besteld. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft!

Een gezellige afsluiting is wel verdiend na zo’n mooi beachseizoen. Wij hopen daarom op zo veel mogelijk animo zowel overdag als ’s avonds, zodat we er met z’n allen een mooie afsluiting van kunnen maken!

We kunnen op de dag zelf nog wat extra hulp gebruiken. Meld je hiervoor aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ook vragen en/of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VolecoBEACH organiseert ook dit jaar weer een bedrijventoernooi op het sportpark Weydehoeck, Weidelaan 55 te Lekkerkerk.

Opzet
We spelen 4 tegen 4, deelname is voor alle niveaus. Een team mag ook uit meer deelnemers bestaan, maar er staan maximaal 4 spelers in het veld. Ook deze editie hopen we buiten op het terras te kunnen genieten van een drankje!

Datum/Tijd
Het toernooi vindt op vrijdagavond 31 augustus 2018 plaats.
Vanaf 18.30 uur is er gelegenheid om je om te kleden en lekker in te spelen. Het toernooi begint vervolgens rond 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Er is
douchegelegenheid na het toernooi. We kunnen in het donker gewoon doorspelen, de accommodatie heeft voldoende kunstlicht.

Deelnamekosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team.
Het aantal deelnemers per team is (minimaal) vier. Eventuele extra deelnemers betalen € 10,00 per persoon.

Meedoen?
Zin om mee te doen? Vorm dan een team en schrijf je in vóór woensdag 22 augustus via het inschrijfformulier.
Als er veel animo is in je bedrijf, kun je uiteraard ook met twee teams inschrijven.

announcement iconOp zaterdag 7 juli 2018 vindt het senioren beachvolleybaltoernooi weer plaats op de beachvelden van VolecoBEACH in Lekkerkerk. Er wordt op verschillende niveaus om de hoogste eer gestreden. 

Tweetallen, vanaf 15 jaar, kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de volgende niveaus:
- Heren Hoog vanaf 2e klasse
- Heren Laag t/m 2e klasse
- Dames Hoog vanaf 2e klasse
- Dames Laag t/m 2e klasse
- Recreanten

Notes
De training van groep 2 en groep 3 wordt eenmalig verschoven naar de donderdag.
Woensdag 27 juni wordt Donderdag 28 juni, zelfde tijden.

Groep 1 traint gewoon op woensdag van 17.00-18.30 uur.

Er worden elk weekend heel veel leuke beachvolleybaltoernooien georganiseerd in Nederland.
Aanmelden en meedoen gaat op eigen initiatief. Informatie hierover lees je op :

Op zaterdag 9 juni hebben we voor de KBSS kinderen het KBSS beachvolleybaltoernooi georganiseerd op de beachvelden in Lekkerkerk.

Wat een gezellige, sportieve en mooie dag is het geweest! 
Met de opgekomen 9 teams van VolecoBEACH onderverdeeld in 2 poules werd er een heuze strijd gestreden om de felbegeerde medailles.

In de poule met spelkaart 3 split werd er al bijna echt beachvolleybal gespeeld. Bij deze spelkaart wordt de bal alleen na de setup nog even gevangen, vervolgens opgegooid en met hard contact over het net gespeeld. Doordat er al een aantal weken wordt getraind, ging dit vaak al heel erg goed. 
Uitslag:
1. Florian/Susan
2. Charlotte (met wisselende partner)
3. Max/Silvie
KBSS toernooi Lekkerkerk 1 klein

De andere poule werd verdeeld over een A en een B poule. Zij speelden bijna allemaal op spelkaart 1 Trio. Deze kinderen moesten al serveren vanaf de achterlijn en mochten alleen de eerste bal nog vangen. Daan en Anoeska (5 jaar) hadden zelf nog nooit gebeachvolleybald, maar wilden wel graag meedoen en speelden op spelkaart 0. Bij deze spelkaart mogen alle ballen nog gevangen en gegooid worden en dat ging vaak hartstikke goed. Na een paar wedstrijden waren ze er echt wel moe van, toen zijn de broers van Evy even ingevallen. Ook dat ging super leuk, bedankt Nick en Stan! 
Uitslag:
1. Djina/Jurre
2. Yasmee/Evy
3. Lucas/Vic
4. Niels/Anna
5. Kurt (met wisselende partner)
6. Daan/Anoeska & Nick/Stan
KBSS toernooi Lekkerkerk 2 klein

Het beachvolleybal seizoen komt er aan.

Schrijf je snel in !!!

Zowel leden van Voleco als niet-leden kunnen bij VolecoBEACH terecht om beachvolleybaltraining te volgen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, is beachvolleybal de ideale sport om sportief en gezellig bezig te zijn in de zomer. Vanaf 9 mei 2018 zijn we weer te vinden op onze mooie beachvolleybalvelden te Lekkerkerk. Deze zomer hebben we voor iedereen een geschikte groep. Leg je zonnebrand en zonnebril maar vast klaar!


Jeugd 7 - 12 jaar2016 jongens klein
De jeugdspelers en -speelsters van 7 t/m 12 jaar, die volgens de Cool Moves Volleybal (CMV) methode volleybal leren, kunnen deze zomer de zaal verruilen voor de zandbak en doorgaan met beachvolleybal. Maar ook als je nog nooit hebt gevolleybald is dit de ideale methode om te starten met deze stoere buitensport. De leermethode waarvan in het zand gebruik gemaakt wordt, is het Kadijk Beachvolleybal Start System (KBSS). Je kunt er voor kiezen om alleen te trainen, maar ook de toernooien, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt, zijn erg leuk.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 17.00-18.30 uur
als de groep te groot wordt zal de oudste KBSS jeugd worden doorgeschoven naar groep 2 (18.30-20.00 uur)
Trainers: Remko Kenter, William Hazenbroek, Jolanda Spek


2017 Donna kleinJeugd 12 - 18 jaar
Jongens en meiden van 12 t/m 18 jaar kunnen deze zomer beachvolleyballen en van goed opgeleide trainers training krijgen. De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en/of beachvolleybal ervaring.
Naast de trainingen kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan het Junior Beach Circuit (JBC).
Op diverse locaties in Nederland worden JBC toernooien georganiseerd. Je speelt dan tegen jongens of meisjes uit jouw leeftijdscategorie. De 4 beste teams uit elke regio plaatsen zich voor de Beach Finals op het strand van Scheveningen.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 18.30-20.00 uur / 20.00-21.30 uur
Trainers: Remko Kenter, John Geneugelijk, Judith Verheul, TIm Duijm


Jong Volwassenen2016 Julia klein
De trainingsgroep 'Jong Volwassenen' is bedoeld voor beachvolleyballers ouder dan 18, die hun beachvolleybaltechnieken willen verbeteren. Voor deze groep wordt in Nederland op diverse stranden het Summer Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Dit toernooi is voor laag, midden en hoog niveau, mixteams, 2 tegen 2, 3 tegen 3 of 4 tegen 4.

Trainingsdag: woensdag
Trainingstijd: 20.00-21.30 uur
Trainers: Remko Kenter, John Geneugelijk, Judith Verheul


Inschrijven
Inschrijven voor de beachvolleybaltrainingen bij VolecoBEACH kan digitaal via de website www.volecobeach.nl
of Klik hier voor het inschrijfformulier

Lidmaatschap VolecoBEACH
Als je in 2017 trainingslid was en als je niet hebt opgezegd, dan gaan we er vanuit dat je ook dit jaar komt trainen.
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Afmelden moest dus officieel voor 1 januari 2018. omdat we vinden dat iedereen op basis van de nieuwe plannen zijn keuze moet kunnen maken hanteren we een uiterste afmelddatum van 1 april. Afmelden per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Afmelden na deze datum betekent dat je lid blijft t/m 31-12-2018 en dan zal het basislidmaatschap worden berekend.

Kosten
€ 42,50

Meer informatie en vragen
Kijk voor alle informatie op de website www.volecobeach.nl of stel je vraag per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.